Over ons

Over ons

Madelon van Daelen en Krista Ranzijn-Franken zijn de onderneemsters achter Filimo.
Naast onze studie hebben wij op verschillende dagverblijven gewerkt en kwamen wij er achter dat er eigenlijk geen opvang bestond die alle facetten heeft waar wij als kind zijnde graag naar toe zouden willen en daarnaast waar wij als (toekomstige-) ouder ons kind met een goed gevoel achter willen laten.

Een opvang met gezonde en pure voeding, waarbij kinderen zich mogen uitleven bij het ontdekken van verschillende sporten en het ravotten in de natuur. Een opvang waar kinderen meehelpen bij het onderhouden van de moestuin en in contact komen met dieren. Kortom een authentieke opvang waarbij je als je binnenkomt denkt WAUW! Hier voel ik me thuis, zij mogen op mijn kind passen.

Onze passie bestaat uit het enthousiasmeren van kinderen om hun talenten te benutten en ze daarmee de ruimte te geven om de wereld en zichzelf te ontdekken. Onze naam is hier ook uit terug te herleiden. Fili- is afgeleid van het Latijnse woord filios wat ‘kinderen’ betekent en mo- is afgeleid van het Latijnse woord move wat ‘bewegen’ inhoudt. Tezamen wordt het Filimo ‘kinderen bewegen’.

Madelon van Daelen, MSc (28 jr), heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is daarnaast al jaren werkzaam in de kinderopvang en als turntrainster. Madelon zal als gediplomeerd trainster de sportactiviteiten begeleiden.
Krista Ranzijn-Franken (28jr), volgt in deeltijd Pedagogisch Management Kinderopvang aan de Fontys Hogeschool in ’s Hertogenbosch en heeft daarnaast vijf jaar ervaring in de kinderopvang.